Ево ја не могу да верујем да неко при чистој свести може да каже да је Рељић бољи од некога. Чак ми ни Роби није јасан, докле он мисли да ставља ово дрво у тим?
Шта још треба да уради да испадне из конкуренције за састав? У одбрани је очајан пролазе поред њега као поред чуња, огромну рупу прави на својој страни и Ади мора све то да прати.
У нападу ми је још жалосније да га гледам дечко је 10 пута већа опасност по наш гол неко по противнички. Играчи знају да је дрво па се плаше и да му дају лопту чак и кад одрадимо лепо акцију ако лопта дође до њега пиши пропало. Али џаба кад њега противници и не чувају (боље да ставе 2 играча на Евандра или Кадуа него да чувају такорећи саиграча) па и СР16 мора да добије коју лопту, е то ми је као Рунија да гледам са лоптом ал да напада на наш гол толико је опасан чекам центаршут или врљави преко трибина или врљави по земљи који ће да отвори контру противнику против Баната је било 10/10 оваквих. Још увек нисам сигуран у то која му је нога јача, изгледа да је дешњак ал има две леве.
Неко је рекао "труди се", "даје 100% увек", каквих његових 100% није он за фудбал, ма ни за спорт уопште.
Е сад је питање ко уместо њега?
Бригел - мртва трка ко је гори...
Петковић - против Радничког је одиграо горе него Рељић (еј Рељић) било коју утакмицу до сада, опет помињете Тошића и његову почетну лошу форму, тако ће и Петковић бре, ма биће он и бољи од Тошкета... Вероватно ћете рећи да кењам али био сам један од заиста ретких који су веровали у њега не у смислу биће Тошић бољи после припрема, треба му времена да уђе у форму и тако то. Не, кад је дошао, Тошић је имао 3 хендикепа: 1) цео тим је играо очајно 2) често је играо штопера 3) није прошао припреме, није се наиграо фудбала пре доласка у Звезду итд. АЛИ Тошић је увек давао својих 100% и показивао је бар неки квалитет. За разлику од Петковића за којег сам и ја навијао да дође који се не труди, нема мотив замисли а Рељић му узима место у тиму!? Можемо само да се надамо да ће да се опамети али изгледа да су многи били управу када су га називали мачком у џаку.
Ризиковати са њим или нешто треће?
Постоји ли у Звезди негде у неким млађим категоријама некакав левоноги леви бек? Шта чекамо?
Стојковић је са својих 18 година и једна-две (нетакмичарске) утакмице искуства за мене солидно одиграо, да грешио је али сам видео код њега неку креативност у нападу али и страх још увек, мислим да га то кочи и да му требају само утакмице и минути да то превазиђе. Ставити њега десно, Микића лево, је свакако боља опција од било које комбинације у којој је СР16. Превелики је ризик то испробати против Слободе али за неке маало слабије утакмице, зашто не.
Мада све у поређењу са Рељићем је боље, ставити Јеремића, Вешовића, ма и Мићка и Бајковића, било кога само не њега.
А Вешовић је посебна прича, кад би кренуо да износим своје право мишљење о њему доживотно бих био банован са форума. НИЈЕ СВАКИ МЛАДИ ИГРАЧ ТАЛЕНТОВАН! Сетите се колико напада он упропасти на сваком мечу! није он Лазовић, који пре Робија није добио ни једно цело полувреме да покаже шта зна, иако је 95% знало да он заслужује шансу. Више је показао Срнић за оних 5-10 минута него Вешовић за ових годину дана.
О утакмици - понављам оно што су неки већ рекли: НАЈВАЖНИЈА утакмица до сада, јесте да је Звезди свака следећа најважнија али у лошој смо форми, они су јака екипа, ако изгубимо бодове оде мали испред нас далекоо, а чека нас још тешких утакмица, морамо да дижемо форму! Плаше ме ова петорица неизвесних, надам се да ће играти.
И још једном понављам ОБАВЕЗНО код Шуљаге на комплет лепињу!